Onze filosofie

Onze filosofie ­- The CIHIC Circle of Development™

Wij zijn ervan overtuigd dat de ingredienten voor de ontwikkeling van een sterke hockeyspeler heel diverse en onderling met elkaar verbonden zijn. Zonder het een, kan je het ander niet ontwikkelen. Daarom leggen wij focus op al deze ingrediënten en combineren we waar mogelijk.

Een speler met geweldige technische kwaliteiten maar gebrek aan motivatie, kan niet groeien.

Een speler die met veel plezier en enthousiasme speelt, maar geen technische skills heeft, kan zich niet verder ontwikkelen.

De CIHIC Hockey Academy concentreert zich daarom op het totale pakker. En zelfs dat is nog niet alles. Er liggen elementen buiten de CIHIC Circle of Development die we in onze programma’s ook benadrukken. Zo zijn wij ervan overtuigd dat een goede ijshockeyspeler een gentleman is. Op het ijs en daarbuiten. En dat geldt uiteraard ook voor de dameshockeyers.

Een goede ijshockeyspeler is daarnaast een echte teamspeler. Dat is dan ook de reden dat we in onze programma’s alle spelers als eerste onderverdelen in teams.

Een goede ijshockeyspeler is hard, maar rechtvaardig. Hij geeft nooit op, vecht door tot het allerlaatste moment.

Wij nemen deze menselijke kwaliteiten erg serieus. Je hebt ze nodig. Anders hoor je niet thuis op de CIHIC Hockey Academy.

 


info@cihic.eu